ANĐA ANTIĆ OBRADOVIĆ

Moje ime je Andrijana Antić, a od svog tate dobila sam nadimak Anđa koji su drugari iz Otkrivalice dodatno ulepšali pa sam među njima poznata kao Anđa-Panđa.

Rođena sam 17.12.1990. u Kruševcu kao treće dete ponosnih roditelja, a odrasla sam u jednom prelepom selu nedaleko od Aleksandrovca. U velikoj porodici sa četvoro dece, mamom i tatom, bakom i dekom sreći i uživanju nije bilo kraja ( „Gde deca nisu besna, ni kuća nije tesna“). Odrastanje na selu sa sobom nosi nezaboravne doživljaje sa sestrama i braćom, decom iz komšiluka, igranje u dvorištu bez obzira na vremenske prilike, pravljenje kućice u šumi, druženje sa životinjama i svega lepog i čarobnog što detetu život na selu može da donese. Osnovnu školu završila sam u rodnom mestu, a potom i Gimnaziju u obližnjem Kruševcu. 2009. godine želja da postanem učiteljica dovodi me u Beograd gde upisujem i završavam Učiteljski fakultet i postajem učiteljica. Kao mala jako sam volela glumu i bila redovan član dramskih sekcija i uživala u ulogama u školskim predstavama. Kasnije otkrivam folklor  i ostajem pravi zaljubljenik u narodne pesme i igre sve do danas. Tokom studiranja otkrivam svoje kreativne strane i počinjem da se bavim različitim kreativnim radom sa različitim materijalima. I tako sam jednog lepog septembarskog dana 2016. godine zakoračila i u čaroban svet Otkrivalice. Sa radošću dočekujem najmlađe drugare i pomažem im da što bolje upoznaju i uživaju u svim čarima našeg vrtića. Družimo se kroz programe Godišnja doba, Književnost za decu i Kreativne radionice. Delimo puno osmeha i radosti kroz različite pokretne igre , pozorišne predstave i rad sa materijalom.

Svaki dan proveden u Otkrivalici je nova avantura, ispunjen igrom,otkrivanjem, učenjem i zabavom.

Deca o Anđi kažu – ona je zabavna i pametna, zna sva slova i zna koja je leva a koja desna ruka. Šašavo se  smeje  a nekada čak i jako glasno. Ona je super i stavlja karmin kada je priredba. Sa nama je kada jedemo i daje nam pisalice i žvrljalice da naučimo da pišemo.