SARA BOGDANOVIĆ

Ja sam Sara Bogdanović, rođena sam 25. 03. 1994. u Kraljevu. Iako volim taj grad i uvek mu se sa radošću vraćam, nažalost nikada tamo nisam živela. Par dana nakon rođenja vraćam se sa svojom porodicom za Beograd i tu i ostajemo. Tokom odrastanja uz sestru Lenu zamišljala sam da ću postati slikarka, glumica, veterinarka ali me je put 2014. odveo ka vaspitačevom pozivu. Te godine upisujem Višu školu za vaspitače u Vršcu. Srećna sam što je tako i što je moj svaki dan ispunjen dečijom energijom.

A moj početak u Otkrivalici je bio davne 1998. godine… Da, da, dobro ste čuli, ne varate se, Otkrivalica i ja smo stari drugari. Nekada kao veselo dete željno druženja i novih saznanja a danas isto to dete samo u drugačijoj ulozi u Otkrivalici. Tačnije u martu 2019. godine priključujem se kao vaspitač i nastavljam da se igram, bojim, učim, veselim i plešem kao nekad po čitav dan sa drugarima. A moram priznati najčešće otkrivam kroz programe „Godišnja doba“, „Svet životinja“, „Ruke oko sveta“ i kroz dramske radionice.

Deca o Sari kažu – ona je jako dobra i ima repić. Sara malo mlađe uči kulturu. Voli da se mazi sa nama a voli i malu decu. Voli da nešto tako priča reči i druželjubiva je!