BILJANA ŽIVKOVIĆ

Domaćića objekta u Pčinjskoj.

Moje ime je Biljana Živković , rođena sam u leto 10. 08. 1984. u srcu Šumadije – Kruševcu. Odrasla sam u velikoj porodici , imam dve starije sestre i jednu mlađu sestru. Kao dete sam volela da igram i plešem i igram folklor.

Završila sam srednju Ekonomsku školu u Kruševcu, odmah posle srednje škole sam se zaposlila. U Beograd sam došla 2008. godine.

Oduvek sam volela da otkrivam i tako me je put naneo jednog decebra 2017. u „Otkrivalicu“. Ovde sam došla da stičem nova znanja i iskustva, da se družim sa decom i sarađujem sa uigranim timom. Otkrivši „Otkrivalicu“ skoro sam ostvarila svoje snove.

Deca o Bilji kažu – skoro uvek ima punđu ali nekada i nema. Pomaže nam na ručku i užini svaki dan, kad nam treba pribor i kad moramo da peremo ruke. Ima žutu kosu, uvek skoro nosi zelenu majicu, ona je ozbiljna ali jako je dobra, voli nas puno.

VERA MOĆIĆ

Domaćića objekta u Jelene Ćetković

Moje ime je Vera. Rođena sam u Beogradu 30. 06. 1982. god. Svoje detinjstvo sam provela na Novom Beogradu tačnije u 23. bloku gde sam i osnovnu školu završila. Bila sam veoma povučeno dete pored starijeg brata koji je uvek pravio nestašluke. Srednju školu sam završila na Banovom brdu za tehničara biotehnologije. Posle srednje škole upisala sam pravni fakultet najviše zbog ljubavi prema istoriji.

Sve je išlo dobro dok nije došlo suvoparno pravo i propis ( što mi je bilo veoma dosadno), fakultet nisam završilai tako sam počela da radim.

Svojim velikim uspehom smatram rođenje svoja dva deteta Alekse i Ane. Oni me ispunjavaju, ponekad i malo naljute ali pored njih se osećam kompletnom osobom. Inače sam veoma osećajna i društvena osoba, volim da ugađam drugima. Mnogo volim da čitam, to me opušta.

U „Otkrivalicu“ sam došla u martu 2022. Tu sam otrkila jedan sasvim drugi svet vrtića a pored toga upoznala i predivne kolege.

U „Otkrivalici“ sam takođe otrkila i izvanredan spoj igre i učenja, smeha i druženja. Uživam u svom radu i druženju sa decom. Veoma mi je drago što sam se našla u ovom timu. Svaki novi dan ovde je jedna nova avantura puna novih ideja.

Deca o Veri kažu – pomaže nam kad je užina i kad je ručak isto. Uvek voli decu i da se šali sa nama, jako je dobra, nekad nas isprati iz vrtića. Kad izvadiš flašicu ona ti zalepi ime i donese u sobu ako zaboraviš. Ona voli i da se zabavlja.