MILICA TOPIĆ

Moje ime je Milica Topić. Rođena sam u Beogradu, 24.04.1989. godine. Te aprilske večeri, baš u trenutku dok je mama farbala kosu najbolje drugarice, objavila sam da sam spremna da upoznam svet.

Tokom odrastanja spremala sam se da postanem doktorka, medicinska sestra, manekenka i kosmonaut, a onda sam na kraju osnovne škole konačno shvatila – ma šta bila kad porastem, moj posao će biti usmeren ka deci.
Tako, prvo otkrivam srednju medicinsku školu, smer medicinska sestra – vaspitač, a zatim i psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Ni tokom master studija nisam odustala od svog cilja,  te sam se brzim koracima uputila ka ostvarenju svog sna i na svom putu se susrela sa Otkrivalicom. A unutra?! Pogađate… dece na pretek! Igramo se, družimo i otkrivamo po čitav dan na uvodnim i završnim, kroz rad sa osnovnim materijalom, programima Književnost za decu, Zanimanja ljudi, Nauka za decu I.

U Otkrivalici sam stekla mnoge nove veštine, a posebno sam se izveštila u crtanju princeza i ponija.

Deca o Milici  kažu – Sa Milicom upoznajemo kuvare i krojače i igrali smo se sa njom kod krojača Pere. Mnogo je lepa: ima punđu i rajf, vrtićku žutu majicu i minđuše na oba uveta. Jako je zabavna i ponekad se pretvara da je maca. Ona odlično čita priče i lepo crta i najviše volim da mi crta crteže i da sa njom učim o jeseni. Ona pazi da se neko ne udari i poneki dan nas opominje, a ponekad ne.